Magunkról...

  Vállalkozási tevékenységünket 1990-ben kezdtük meg Kereskedelmi Betéti Társaságként. A megalakulás óta eltelt idôszakban eredményes mûködésünknek és folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetôen cégünk a 2000. évben Szolgáltató Részvénytársasággá alakult át. Telephelyünkön 650 nm alapaterületû jól felszerelt mûhelyt és 400 nm új irodaházat építettünk.
  A dolgozók létszáma 59 fô.
  Fôbb tevékenységeink:
  villanyszerelés, erôs- és gyengeáram szerelés, színes- és könnyûfémöntés, HéV, villamos és trolibusz felsôvezeték szerelvények gyártása, egyéb heggesztett és forgácsolt acélszerkezetek, alkatrészek gyártása, tömegközlekedési felsôvezeték építési munkák, mélyépítési- és földmunkák, mérnöki tevékenység, tanácsadás, mûszaki vizsgálat, elemzés.
   Fentiekben vázolt tevékenységeinket saját dolgozókkal és technikai háttérrel (szállító és egyéb eszközökkel: kosaras autó, darus gépkocsi, áruszállító tehergépkocsi, vaskerekû tornyos szerelôkocsi, homlokrakodó, betontörô, árokásó, csôszállító, dobszállító pótkocsik) végezzük, igazodva az adott munka volumenéhez és minôségi követelményeihez. Irányítást végzô munkatársaink végzettsége és tapasztalata garanciát nyújt a vállalt feladatok maradéktalan és folyamatos, magas színvonalú elvégzéséhez.
   Eredményes mûködésünk hosszú távú biztosítása, termékeink, szolgáltatásaink színvonalának megtartása, és továbbfejlesztése érdekében cégünk 2000-ben bevezette az MSZ EN ISO 9002 szabvány szerinti minôségügyi rendszert és 2003-ban a vállalat vezetôsége meghatározta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelôminôségirányítási rendszer bevezetését és fenntartását.

  Képek