Dunagép Zrt. integrált minőség- és környezeti politikája  A Dunagép Zrt. vezetése a tömegközlekedési villamos és vasút felső vezetéképítési szerelési és javítási munkák, valamint a kapcsolódó feladatok végzése, a felhasznált alkatrészek előállítása kapcsán kinyilvánítja a minőségi szolgáltatás és a környezet védelme iránti elkötelezettségét. A Társaság stratégiai terveinek elérése érdekében működtet egy - MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványoknak megfelelő - integrált irányítási rendszert, melynek hatékonyságát annak folyamatos fejlesztésével tartja fenn, lehetőségeihez képest azonnal reagálva a piaci igények és a jogszabályok változásaira.
  A vevői megelégedettség növelése és környezeti teljesítményünk folyamatos javítása érdekében az alábbi integrált minőség- és környezetpolitikai célkitűzéseket határozzuk meg:
  Céltudatos, pontos munkavégzéssel cégünk valamennyi munkatársa a vonatkozó jogi, valamint szabványi követelmények betartásával, közösen átgondolt és felépített szabályrendszer szerint végzi munkáját. A végzett munka nyomon követhető, átlátható. Elkötelezzük magunkat a környezetszennyezés megelőzése, valamint a környezetterhelés csökkentése mellett.
  A minőségirányítási rendszer működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére. Fontosnak tartjuk új környezetkímélő technológiák, szerelési módok, korszerűbb, környezetbarát anyagok alkalmazását. Infrastruktúránkat a tevékenység minőségének javítása érdekében folyamatosan fejlesztjük.
  Munkatársainktól elvárjuk, hogy tevékenységüket a környezet- és minőségtudatos gondolkodás, a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a képzés, az etikusság, a szakmai felkészültség és a csapatmunka jellemezze, mindenkor biztosítva az elvárt kompetenciát.
  Tevékenységünk során csak olyan alvállalkozókkal és beszállítókkal működünk együtt, akik ismerik a Kft. minőséggel és környezetvédelemmel kapcsolatos irányelveit, valamint akiknek működéséről előzetesen információkat szerzünk, és azt a minőség- és környezetpolitikánkkal egyezőnek, illetve összhangba hozhatónak ítélünk meg. Elvárjuk a megkívánt minőségi követelményeknek megfelelő teljesítést. Kiemelt figyelemmel kísérjük kiszervezett folyamatainkat, meghatározva és alkalmazva az ellenőrzési szerepkört.
  Kialakítunk és működtetünk egy korrekt belső és külső kommunikációs rendszert.
  Jövőképünk, a Dunagép Zrt. szakterületén a piaci pozíciók megtartása és lehetőség szerinti növelése, a partnerekkel történő kölcsönösen előnyös, hosszú távú kapcsolatok kialakítása révén.


Tököl, 2012. október 01.

  Tanúsítványok: Certifications:

Magyar (kattints ide) English(click here)